BUSS- OCH FLYGRESOR

10 dagars vin- och vandringsresa med flyg och buss till Kroatien och Italien (med  fyra vingårdsbesök och en dags vandring) och med möjlighet att ta med sig upp till 80 flaskor  vin hem per person 

Avresa från Göteborg fredag 3 september 2021    

Välkomna med på vår vin- och vandringsresa som denna gång går till norra Kroatien och Italien där vi skall bo i Porec på Istrienhalvön och sedan vid Gardasjön. I år flyger vi ner för att slippa den långa bussresan söderut och anländer Kroatien redan första dagen. Vår chaufför Per Samuelsson har redan kört bussen ner och möter oss på flygplatsen i Venedig fredag eftermiddag för transport direkt till Poreč i Kroatien. På tisdagen reser vi vidare till Gardasjön med tre nätter i Garda innan vi påbörjar hemresan. Vi besöker två olika vingårdar i Kroatien och två i Italien, bl.a. Righettis vingård i Valpolicella som många längtar efter att få besöka igen. För de vandringssugna erbjuds vandring en dag längs den vackra kroatiska kusten. För de som inte vill vandra så gäller t. ex. sol och bad denna dag. I tillägg till att vi får ta med oss upp till 80 flaskor vin per person i bussen hem blir det givetvis tid för Border-shopping innan vi lämnar Tyskland. Mer information

Reiser fra Norge
 
8-dagers flyreise til Portugal (Estoril, Cascais, Sintra, Lisboa m.m.)
Avreise fra Oslo onsdag 3. juni 2020    (Denne tur er utsatt til juni 2021)

Velkommen som deltaker på vår flotte reise til Portugal! Foruten at vi skal nyte av herlig forsommervarme har vi et spekket program foran oss med Sintra, Lisboa, Sesimbra, Estoril, Cascais og mye mer. Vi bor hele tiden på flotte Hotel Estoril Eden i Monte Estoril, ute ved havet mellom Estoril og Cascais, også kalt Lisboas Riviera. Vi håper det blir en opplevelse for dere alle! 

Mer informasjon

OM OSS

Välkommen till Komfort Resor!  Dryga nio år sedan starten den 11/11-11

44 års erfarenhet i resor!
Vi skräddarsyr reseförslag till grupper, föreningar, företag, golfklubbar, bouleklubbar, tidningar och andra som vill ha en trevlig gruppresa någonstans i Europa, även till hela världen om så önskas!
Några reseförslag presenteras nu på hemsidan och flera förslag kommer.  Där kan Du som gruppledare välja bland många olika förslag till resor med buss, flyg eller kryssningar, eller en kombination av flera olika färdsätt. Har Du ett önskemål om ett resmål som inte finns med på hemsidan?  Inga problem!  Vi har jobbat med de allra flesta resmål upp igenom åren i resebranschen.  Du är alltid välkommen att ringa oss!

​Varma resehälsningar Anders Lien

© 2016 by KOMFORT RESOR. & LOBBE COMPUTER & MUSIC

KONTAKT

Komfort Resor AB

Kapplandsgatan 10

414 78 Göteborg

SVERIGE

Tel: 031 41 12 00

Mob: 0705 41 49 03

Mail: anders@komfortresor.se

Anders Lien