BUSS- OCH FLYGRESOR

2-dagars bussresa till Lübeck (med Border-shopping, julmarknad och varuhus fyllda av julklappstips). (Max 80 kg shopping per person på Border Shop). 

Avresa från Göteborg söndag 6 december 2020     I N S T Ä L L D

Vi välkomnar alla på shopping- och julmarknadsresa till Lübeck. Under adventstiden förvandlas Lübecks innerstad till en av de vackraste julmarknaderna i norra Tyskland, även om årets julmarknad blir arrangerat med helt speciella Covid-19-regler. Vi har därför valt att besöka julmarknaden på den dag i veckan som normalt drar minst med folk – måndag. Men ni får ändå njuta av Glühwein, Bratwurst, pepparkakor, brända mandlar och allting annat som hör en äkta tysk julmarknad till. Vi bor på fina Holiday Inn Hotel där julmarknadsstånden och varuhusen finns på promenadavstånd. Och självklart blir det gränsshopping på Border Shop i Puttgarden under resans gång!.  Mer information

Reiser fra Norge
 
8-dagers flyreise til Portugal (Estoril, Cascais, Sintra, Lisboa m.m.)
Avreise fra Oslo onsdag 3. juni 2020    (Denne tur er utsatt til juni 2021)

Velkommen som deltaker på vår flotte reise til Portugal! Foruten at vi skal nyte av herlig forsommervarme har vi et spekket program foran oss med Sintra, Lisboa, Sesimbra, Estoril, Cascais og mye mer. Vi bor hele tiden på flotte Hotel Estoril Eden i Monte Estoril, ute ved havet mellom Estoril og Cascais, også kalt Lisboas Riviera. Vi håper det blir en opplevelse for dere alle! 

Mer informasjon

OM OSS

Välkommen till Komfort Resor!  Dryga nio år sedan starten den 11/11-11

44 års erfarenhet i resor!
Vi skräddarsyr reseförslag till grupper, föreningar, företag, golfklubbar, bouleklubbar, tidningar och andra som vill ha en trevlig gruppresa någonstans i Europa, även till hela världen om så önskas!
Några reseförslag presenteras nu på hemsidan och flera förslag kommer.  Där kan Du som gruppledare välja bland många olika förslag till resor med buss, flyg eller kryssningar, eller en kombination av flera olika färdsätt. Har Du ett önskemål om ett resmål som inte finns med på hemsidan?  Inga problem!  Vi har jobbat med de allra flesta resmål upp igenom åren i resebranschen.  Du är alltid välkommen att ringa oss!

​Varma resehälsningar Anders Lien

© 2016 by KOMFORT RESOR. & LOBBE COMPUTER & MUSIC

KONTAKT

Komfort Resor AB

Kapplandsgatan 10

414 78 Göteborg

SVERIGE

Tel: 031 41 12 00

Mob: 0705 41 49 03

Mail: anders@komfortresor.se

Anders Lien

Oslo 17:e maj, Norges nationaldag