GOLFRESOR

Vårens golfresa går till Roses på Costa Brava - kusten med spel på Peralada Golf, Torremirona Golf och Emporda Golf's fina golfbanor

Avgång från Göteborg måndag 5 april 2021 med buss (11 dagars resa) eller onsdag 7 april med flyg (8 dagars resa).

Res med Komfort Resor och golfchaufförerna Peter och Carina Lendahl på ännu en kombinerad buss- eller flygresa till Spanien. Vi kommer på denna golfresa efter mångas önskemål att åka tillbaka till Roses som blivit allas favoritresmål efter fem tidigare resor hit. Som vanligt finns det även möjlighet att flyga. Vi stannar sju nätter i Roses och får därmed en ledig dag där vi tar det lugnt i Roses, eller för de som vill, spela golf även denna dag (greenfee tillkommer). Vi bor på Prestige Hotel Coral Platja, som vi känner från resorna 2014 och 2018, och som ligger vid stranden ca 1 km från centrala Roses. Fem dagars golfspel på tre underbara banor ingår: Golf Peralada, Torremirona Golf och Emporda Golf.

Mer information

Bilder från vår härliga golf- och upplevelseresa till Dubai 15 - 23  januari 2014​​

 

 Klicka här

 

 

 

Heading 3

OM OSS

Välkommen till Komfort Resor!  Dryga nio år sedan starten den 11/11-11

44 års erfarenhet i resor!
Vi skräddarsyr reseförslag till grupper, föreningar, företag, golfklubbar, bouleklubbar, tidningar och andra som vill ha en trevlig gruppresa någonstans i Europa, även till hela världen om så önskas!
Några reseförslag presenteras nu på hemsidan och flera förslag kommer.  Där kan Du som gruppledare välja bland många olika förslag till resor med buss, flyg eller kryssningar, eller en kombination av flera olika färdsätt. Har Du ett önskemål om ett resmål som inte finns med på hemsidan?  Inga problem!  Vi har jobbat med de allra flesta resmål upp igenom åren i resebranschen.  Du är alltid välkommen att ringa oss!

​Varma resehälsningar Anders Lien

© 2016 by KOMFORT RESOR. & LOBBE COMPUTER & MUSIC

KONTAKT

Komfort Resor AB

Kapplandsgatan 10

414 78 Göteborg

SVERIGE

Tel: 031 41 12 00

Mob: 0705 41 49 03

Mail: anders@komfortresor.se

Anders Lien

Golf D'Aro Mas Nou, Costa Brava