top of page

GOLFRESOR

Golfresor våren 2023

Vårens första golfresa går till Costa Granada öster om Malaga med spel på Los Moriscos Golf och Granada Golf´s fina golfbanor.

Avgång från Göteborg med flyg onsdag kväll 15 mars 2023  (8 dagars resa)

Välkomna till vårt härliga golfresmål på Costa Tropical! Följ med oss till Andalusien och till den del av Spanien som har vinterns mildaste klimat. Här spelar man golf året om, och det är sommarlika temperaturer även i mars! Vi bor bara två km från golfbanan Los Moriscos Golf på fina Elba Motril Beach & Business Hotel. Hotellet erbjuder 4-stjärnig klass och första tee på Los Moriscos Golf ligger bara fyra minuters transfer med minibussar från hotellet! Vi  spelar tre dagar på Los Moriscos Golf och två dagar på Granada Golf som ligger nära den historiska staden Granada vid foten av bergskedjan Sierra Nevada..

Mer information 

Vårens andra golfresa går till Bonalba Golf Hotel vid Alicante med spel på Bonalba Golf och Alenda Golf's fina golfbanor.

Avgång från Göteborg tisdag 28 mars 2022 med direktflyg från Landvetter

(8 dagars resa).  

Välkomna till vårt härliga golfresmål utanför Alicante! Följ med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimat av alla orter i Spanien. Här spelar man golf året om, och det är  sommarlika temperaturer redan i mars!  Vi bor på golfbanan, det fina Bonalba Alicante Hotel erbjuder 4-stjärnig klass och att promenera till 1:a tee tar bara några minuter! Under tre dagar spelar vi på Bonalba’s fina golfbana. De två andra dagarna spelar vi på Alenda Golf (ca 30 min busstransfer).

Mer information

Vårens tredje och sista golfresa går till Roses norr om Barcelona med spel på Peralada Golf, Torremirona Golf och Emporda Golf´s fina golfbanor.  Avgång från Göteborg med buss lördag kväll 8 april (påskafton) och med flyg måndag 10 april (annandag påsk) 2023 (11 dagars resa med buss, 8 dagars resa med flyg).   

Res med Komfort Resor i Göteborg, och golfchaufförerna Håkan Fredriksson och Peter Lendahl på en ny golfresa med buss och flyg till Spanien. Vi kommer på denna resa, efter mångas önskemål, att åka tillbaka till Roses som blivit allas favoritresmål efter sex tidigare resor hit. Som vanligt finns det möjlighet att flyga, se nedan. Vi stannar sju nätter i Roses och får därmed en ledig dag där vi tar det lugnt i Roses, eller för de som vill, spela golf även denna dag (greenfee tillkommer). Vi bor på Prestige Hotel Victoria, ett nyrenoverad hotell i Prestigekedjan som vi alltid har använt på våra golfresor hit. Till Roses centrum är det ca 20 minuters promenad längs stranden och en härlig badstrand ligger precis vid hotellet! Fem dagars golfspel på tre underbara banor ingår: Golf Peralada, Torremirona Golf och Golf de Pals.

Mer information 

Bilder från vår härliga golf- och upplevelseresa till Dubai 15 - 23  januari 2014​​

 

Klicka här

Heading 3

bottom of page