GOLFRESOR

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Höstens första golfresa går till Bonalba Golf norr om Alicante  med spel på Bonalba Golf och Alenda Golf's fina golfbanor.

Avgång från Göteborg lördag förmiddag 23 oktober med direktflyg från Landvetter (8 dagars resa).

Välkomna till vårt härliga golfresmål utanför Alicante! Följ med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimat av alla orter i Spanien. Här spelar man golf året om, och det är fortfarande sommarlika temperaturer i oktober! Vi bor på golfbanan, det fina Bonalba Alicante Golf Hotel erbjuder 4-stjärnig klass och att promenera till 1:a tee tar bara några minuter! Under tre dagar spelar vi på Bonalba’s fina golfbana. De två andra dagarna spelar vi på Alenda Golf (ca 30 min busstransfer)

Mer information

Höstens andra golfresa går till Roses på Costa Brava - kusten med spel på Peralada Golf, Torremirona Golf och Emporda Golf's fina golfbanor

Avgång från Göteborg lördag 23 oktober med buss (11 dagars resa) eller måndag 25 oktober med flyg (8 dagars resa).

Res med Komfort Resor och golfchaufförerna Peter och Carina Lendahl på ännu en kombinerad buss- eller flygresa till Spanien. Vi kommer på denna golfresa efter mångas önskemål att åka tillbaka till Roses som blivit allas favoritresmål efter fem tidigare resor hit. Som vanligt finns det även möjlighet att flyga. Vi stannar sju nätter i Roses och får därmed en ledig dag där vi tar det lugnt i Roses, eller för de som vill, spela golf även denna dag (greenfee tillkommer). Vi bor på Prestige Hotel San Marc som ligger bara 5 minuters promenad till stranden ca 1,5km från centrala Roses. Fem dagars golfspel på tre underbara banor ingår: Golf Peralada, Torremirona Golf och Emporda Golf.

Mer information

Höstens tredje golfresa går till Costa Tropical (Andalusien) med spel på Los Moriscos Golf, Santa Clara Golf och Granada Club de Golf's fina golfbanor.

Avgång  lördag kväll 13 november med direktflyg från Landvetter (8 dagars resa).

Välkomna till vårt nya härliga golfresmål på Costa Tropical! Följ med oss till Andalusien och till den del av Spanien som har vinterns mildaste klimat. Här spelar man golf året om, och det är sommarlika temperaturer även i november! Vi bor vid golfbanan Los Moriscos Golf på fina Impressive Resort Playa Granada. Hotellet erbjuder 4-stjärnig klass och 1:a tee på Los Moriscos Golf ligger bara några minuters promenad från hotellet! Vi  spelar tre dagar på Los Moriscos Golf, en dag på Granada Club de Golf och en dag på Santa Clara Golf som båda ligger nära den historiska staden Granada vid foten av bergskedjan Sierra Nevada.r)

Mer information

Bilder från vår härliga golf- och upplevelseresa till Dubai 15 - 23  januari 2014​​

 

 Klicka här

 

 

 

Heading 3