top of page

GOLFRESOR

Golfresor våren 2024

Vårens första golfresa går till Hacienda del Alamo mellan Murcia och Mar Menor söder om Alicante med spel på tre förstklassiga golfbanor: Hacienda del Alamo Golf, Saurines Golf och Mar Menor Golf.

Avgång från Göteborg med direktflyg tisdag 19 mars 2024  (8 dagars resa)

Välkomna till vårt nya golfresemål söder om Alicante! Följ med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimat av alla områden i Spanien. Här spelar man golf året om, och det är redan sommarlika temperaturer i mars! Vi bor på golfbanan, det fina Ona Hacienda del Álamo Resort erbjuder 4-stjärnig klass, och att promenera till Hacienda del Álamos golfbana tar bara några minuter! Under tre dagar spelar vi på denna fina golfbana. De två andra dagarna spelar vi på Saurines Golf och Mar Menor Golf (ca 35 min busstransfer)..

Mer information 

Vårens andra golfresa går till Malgrat de Mar på Costa Brava-kusten norr om Barcelona med spel på Torremirona Golf och Costa Brava Golfs fina golfbanor.

Avgång från Göteborg lördag 30 mars 2024 med buss, 1 april 2024 med flyg 

(11 dagars resa med buss, 8 dagars resa med flyg).  

Res med Komfort Resor i Göteborg, och golfchaufförerna Håkan Fredriksson och Peter Lendahl på ännu en golfresa med buss till Spanien. Vi kommer på denna resa att åka till vårt nya resmål Malgrat de Mar som med sitt fina Aqua Hotel Silhouette & Spa erbjuder förstklassigt boende! Som vanligt finns det även möjlighet att flyga. Vi stannar sju nätter i Spanien och får därmed en ledig dag där vi tar det lugnt Malgrat de Mar. Till Malgrat de Mar's fina strand är det ca 10 minuters promenad där man kan ta sig ett dopp i havet varje kväll efter golfrundan. Fem dagars golfspel på två förstklassiga banor ingår: Golf Torremirona och Golf Costa Brava

Mer information

Vårens tredje och sista golfresa går till Playa Granada öster om Malaga med spel på Los Moriscos golf, Granada golf och Baviera golf´s fina golfbanor.  Avgång från Göteborg tisdag 16 april 2024 med direktflyg från Landvetter (8 dagars resa).   

Välkomna till vårt härliga golfresmål på Costa Tropical! Följ med oss till Andalusien och till den del av Spanien som har vinterns mildaste klimat. Här spelar man golf året om, och det är sommarlika temperaturer redan i april! Vi bor vid golf- banan Los Moriscos Golf på fina Impressive Resort Playa Granada. Hotellet erbjuder 4-stjärnig klass och 1:a tee på Los Moriscos Golf ligger bara ett par minuters transfer från hotellet (800 m)! Vi  spelar två dagar på Los Moriscos Golf, en dag på Baviera Golf (nyhet) och två dagar på Granada Club de Golf (som ligger nära den historiska staden Granada vid foten av bergskedjan Sierra Nevada).

Mer information 

 
Bilder från vår härliga golf- och upplevelseresa till Dubai 15 - 23  januari 2014​​

 

Klicka här

Heading 3

bottom of page