OM OSS

Välkommen till Komfort Resor!  Åtta år sedan starten den 11/11-11

Över 43 års erfarenhet i resor!
Vi skräddarsyr reseförslag till grupper, föreningar, företag, golfklubbar, bouleklubbar, tidningar och andra som vill ha en trevlig gruppresa någonstans i Europa, även till hela världen om så önskas!
Några reseförslag presenteras nu på hemsidan och flera förslag kommer.  Där kan Du som gruppledare välja bland många olika förslag till resor med buss, flyg eller kryssningar, eller en kombination av flera olika färdsätt. Har Du ett önskemål om ett resmål som inte finns med på hemsidan?  Inga problem!  Vi har jobbat med de allra flesta resmål upp igenom åren i resebranschen.  Du är alltid välkommen att ringa oss!

​Varma resehälsningar Anders Lien

© 2016 by KOMFORT RESOR. & LOBBE COMPUTER & MUSIC

KONTAKT

Komfort Resor AB

Kapplandsgatan 10

414 78 Göteborg

SVERIGE

Tel: 031 41 12 00

Mob: 0705 41 49 03

Mail: anders@komfortresor.se

Anders Lien

GOLFRESOR

Vårens första golfresa går till Costa del Sol med boende på Sol Atalaya Estepona Park och med spel på Atalaya Old Course, Atalaya New Course och Golf Valle Romanas fina golfbanor.  (inställd p g a Corona-utbrottet)

Avgång från Göteborg lördag 14 mars 2020 med flyg (8 dagars resa).

Välkomna till vårt härliga golfresmål på Costa del Sol! Följ med oss till södra Spanien och till den del av Spanien som har vinterns mildaste klimat. Här spelar man golf året om, och det är sommarlika temperaturer även i mars! Vi bor nära golfbanorna på fina Sol Marbella Estepona Atalaya Park Hotel.  Hotellet erbjuder 4-stjärnig klass och golfbanorna ligger 5 – 15 minuters transfer till 1:a tee! Atalaya Golf består av två olika 18 håls banor, nya och gamla banan, där vi under veckan spelar två rundor på Atalaya Old Course och två rundor på Atalaya New Course. Dessutom spelar vi en runda på vackra Valle Romano Golf. Mer information

Vårens andra golfresa går till Bonalba Golf vid Alicante med spel på Bonalba Golf, och Alenda Golfs fina banor. Avgång från Göteborg måndag 23 mars 2020  (8 dagars resa).  (inställd p g a Corona-utbrottet)

Välkomna till vårt fina golfresmål utanför Alicante! Följ med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimat av alla orter i Spanien. Här spelar man golf året om, och det är sommarlika temperaturer redan i mars! Vi bor på golfbanan, det fina Bonalba Alicante Hotel erbjuder 4-stjärnig klass och att promenera till 1:a tee tar bara några minuter! Under tre dagar spelar vi på Bonalba’s fina golfbana. De två andra dagarna spelar vi på Alenda Golf (ca 30 min busstransfer).  Mer information

Vårens tredje och sista golfresa går till Roses norr om Barcelona med spel på Peralada Golf, Torremirona Golf och Emporda Golfs fina banor.  Avgång från Göteborg med buss måndag 30 mars 2020  (11 dagars resa) eller med flyg onsdag 1 april 2020 (8 dagars resa).  (inställd p g a Corona-utbrottet)

Res med Komfort Resor i Göteborg och golfchaufförerna Peter och Carina Lendahl på vår kombinerade buss- och flygresa till Spanien. Vi kommer på denna resa, efter mångas önskemål, att åka tillbaka till Roses som blivit allas favoritresmål efter sex tidigare resor hit. Som vanligt finns det möjlighet att flyga, se resebeskrivningen. Vi stannar sju nätter i Spanien och får därmed en ledig dag där vi tar det lugnt i Roses, eller för de som vill, spela golf även denna dag (greenfee tillkommer). Vi bor på Prestige Hotel Coral Platja, som vi känner från resorna i 2014 och 2018, och som ligger vid stranden i Roses ca 1 km från centrala Roses. Fem dagars golfspel på tre förstklassiga banor ingår: Golf Peralada, Torremirona Golf och Emporda Golf. Mer information

Höstens första golfresa går till Mallorca med boende i C'an Pastilla och med spel på Maioris, Puntiró och Arabella Son Quint's fina golfbanor. 

Avgång från Göteborg måndag 12 oktober 2020 med direktflyg (8 dagars resa).

Välkomna till Mallorca, vårt härliga resmål vid Medelhavet. Här spelar man golf året om och det är fortfarande sommarlika temperaturer i mitten av oktober! Vi bor på fina 4**** Hotel Las Arenas i C’an Pastilla som ligger 20 minuter med buss till alla våra tre golfbanor och bara 15 minuter från Palmas flygplats. Under två dagar spelar vi på Golf Puntiró, två dagar på Golf Maioris och en dag spelar vi på Golf Arabella Son Quint.  Och på denna resa ingår golfvagnar (trolleys) varje dag!.

Mer information

Höstens andra golfresa går till Bonalba Golf vid Alicante med spel på Bonalba Golf, och Alenda Golfs fina golfbanor. 

Avgång från Göteborg torsdag 29 oktober 2020 med direktflyg (8 dagars resa).

Välkomna till vårt fina golfresmål utanför Alicante! Följ med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimat av alla orter i Spanien. Här spelar man golf året om, och det är sommarlika temperaturer även i november! Vi bor på golfbanan, det fina Bonalba Alicante Hotel erbjuder 4-stjärnig klass och att promenera till 1:a tee tar bara några minuter! Under tre dagar spelar vi på Bonalba’s fina golfbana. De två andra dagarna spelar vi på Alenda Golf (ca 30 min busstransfer).

Mer information

Bilder från vår härliga golf- och upplevelseresa till Dubai 15 - 23  januari 2014​​

 

 Klicka här

 

 

 

Heading 3