top of page

GOLFRESOR

Golfresor hösten 2023

Höstens första golfresa går till Lloret de Mar på Costa Brava-kusten norr om Barcelona med spel på fyra förstklassiga golfbanor: Torremirona Golf, Golf de Pals, Golf Costa Brava och Golf d'Aro Mas Nou.

Avgång från Göteborg med flyg tisdag 17 oktober 2023  (8 dagars resa)

Välkomna till vårt nya golfresmål på Costa Brava-kusten norr om Barcelona! Följ med oss till semesterorten Lloret de Mar där det fortfarande är sommarlika temperaturer i oktober. I området finns ett antal mycket bra golfbanor och på vår resa spelar vi på fyra av dessa:  Torremirona Golf, Golf Costa Brava (2 dagar), Golf de Pals och Golf d’Aro Mas Nou. Alla med busstransfer mellan 30 – 60 minuter varje morgon.

Mer information 

Höstens andra golfresa går till Bonalba Golf Hotel vid Alicante med spel på Bonalba Golf, El Plantio Golf (Nyhet) och Alenda Golf's fina golfbanor.

Avgång från Göteborg tisdag 7 november 2023 med direktflyg från Landvetter

(8 dagars resa).  

Välkomna till vårt härliga golfresmål utanför Alicante! Följ med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimat av alla orter i Spanien. Här spelar man golf året om, och det är fortfarande sommarlika temperaturer i novembers!  Vi bor på golfbanan, det fina Bonalba Alicante Hotel erbjuder 4-stjärnig klass och att promenera till 1:a tee tar bara några minuter! Under tre dagar spelar vi på Bonalba’s fina golfbana. De två andra dagarna spelar vi på Alenda Golf och El Plantio Golf (båda banor ca 30 min busstransfer).

Mer information

Höstens tredje och sista golfresa går till Estepona / Marbella väster om Malaga med spel på Atalaya Golf och El Paraiso golf´s fina golfbanor.  Avgång från Göteborg måndag 13 november 2023 med direktflyg från Landvetter (8 dagars resa).   

Välkomna till vårt härliga golfresmål på Costa del Sol! Följ med oss till södra Spanien och till den del av Spanien som har vinterns mildaste klimat. Här spelar man golf året om, och det är fortfarande sommarlika temperaturer i november! Vi bor nära golfbanorna på fina Sol Marbella Estepona Atalaya Park Hotel.  Hotellet erbjuder 4-stjärnig klass och golfbanorna ligger 5 – 25 minuters transfer till 1:a tee! Atalaya Golf består av två olika 18 håls banor, gamla och nya banan, där vi under veckan spelar tre dagar på Atalaya Old Course och en dag på Atalaya New Course. Dessutom spelar vi en dag på vackra El Paraiso Golf.

Mer information 

 
Bilder från vår härliga golf- och upplevelseresa till Dubai 15 - 23  januari 2014​​

 

Klicka här

Heading 3

bottom of page