GOLFRESOR

Höstens första golfresa går till Bonalba Golf vid Alicante med spel på Bonalba Golf, och Alenda Golfs fina golfbanor. 

Avgång från Göteborg torsdag 29 oktober 2020 med direktflyg (8 dagars resa).

Välkomna till vårt fina golfresmål utanför Alicante! Följ med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimat av alla orter i Spanien. Här spelar man golf året om och det är sommarlika temperaturer även i november! Vi bor på golfbanan, det fina Bonalba Alicante Hotel erbjuder 4-stjärnig klass och att promenera till 1:a tee tar bara några minuter! Under tre dagar spelar vi på Bonalba’s fina golfbana. De två andra dagarna spelar vi på Alenda Golf (ca 30 min busstransfer).

Mer information

Höstens andra golfresa går till 5-stjärniga DoubleTree by Hilton Hotel Murcia 
söder om Alicante med spel på La Torre Golf och El Valle Golfs fina golfbanor 

Avgång från Göteborg tisdag 10 november 2020 med direktflyg (8 dagars resa).

Välkomna till vårt nya golfresmål vid Murcia söder om Alicante! Följ med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimatet. Här spelar man golf året om och det är fortfarande sommarlika temperaturer i november! Vi bor på golfbanan, det fina Hotel DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort Murcia erbjuder 5-stjärnig klass och att promenera till 1:a tee tar bara ett par minuter! Under tre dagar spelar vi på La Torre´s fina golfbana. De två andra dagarna spelar vi på El Valle Golf  (ca 20 min busstransfer). Båda golfbanorna tillhör populära GNK Golf Murcia.

Mer information

Bilder från vår härliga golf- och upplevelseresa till Dubai 15 - 23  januari 2014​​

 

 Klicka här

 

 

 

Heading 3

OM OSS

Välkommen till Komfort Resor!  Åtta år sedan starten den 11/11-11

44 års erfarenhet i resor!
Vi skräddarsyr reseförslag till grupper, föreningar, företag, golfklubbar, bouleklubbar, tidningar och andra som vill ha en trevlig gruppresa någonstans i Europa, även till hela världen om så önskas!
Några reseförslag presenteras nu på hemsidan och flera förslag kommer.  Där kan Du som gruppledare välja bland många olika förslag till resor med buss, flyg eller kryssningar, eller en kombination av flera olika färdsätt. Har Du ett önskemål om ett resmål som inte finns med på hemsidan?  Inga problem!  Vi har jobbat med de allra flesta resmål upp igenom åren i resebranschen.  Du är alltid välkommen att ringa oss!

​Varma resehälsningar Anders Lien

© 2016 by KOMFORT RESOR. & LOBBE COMPUTER & MUSIC

KONTAKT

Komfort Resor AB

Kapplandsgatan 10

414 78 Göteborg

SVERIGE

Tel: 031 41 12 00

Mob: 0705 41 49 03

Mail: anders@komfortresor.se

Anders Lien